Informatiepagina’s

Bent u op zoek naar uitleg bij enkele van onze begrippen? Óf wilt u gewoon graag meer lezen over specifieke onderwerpen?
Via onderstaande blokken kunt u direct navigeren naar onze informatiepagina’s. Daarnaast kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Zorgchalet kopen

Wilt u een mantelzorgwoning kopen en bent u op zoek naar meer informatie over de tarieven?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan of bekijk meer via onderstaande webpagina’s.

Mantelzorgwoningen

Zorgchalet Opmaat is al jaren actief in de bouw van gepersonaliseerde mantelzorgwoningen.
Onze specialisten ontzorgen u van A tot Z in de bouw, levering en plaatsing van uw zorgwoning.

Chaletbouwers

Op zoek naar de beste chaletbouwers in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en andere provincies?
Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Bekijk meer informatie via onderstaande webpagina’s.

U bent altijd welkom

Om tijdens de bouw altijd en op ieder
moment de voortgang te bekijken!

Bekijk onze productiehal

Veelgestelde vragen

Zorgchalet Opmaat zoekt altijd naar passende oplossingen voor uw situatie.

Wilt u het mogelijk maken om op een bepaalde plek op het terrein een zorgwoning te realiseren? Dan bekijken we graag met u samen de mogelijkheden. In sommige gevallen zijn er aanvullende werkzaamheden nodig om het terrein bouw klaar te maken voor uw mantelzorgwoning. Wij zullen u hierbij altijd passend adviseren. Van tevoren wordt alles ter plekke nauwkeurig opgemeten, zodat er geen bouwfouten ontstaan. Tijdens het proces heeft u een vaste contactpersoon waarmee u snel schakelt.

Kortom, u heeft zekerheid over het proces met een specialist van Zorgchalet Opmaat aan uw zijde.

De specialisten van Zorgchalet Opmaat hebben diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces en helpen u waar nodig.

U vraagt zich wellicht af wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van de ideale zorgwoning. Natuurlijk wilt u het allerbeste voor uzelf, uw ouders of een familielid, maar komt er veel op u af.

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Of heeft u geen idee waar u allemaal rekening mee moet houden? Vraag dan eens advies op aan één van onze medewerkers. Geen vraag is te gek! Laat u vroegtijdig adviseren zodat u precies weet wat wel en niet bij uw situatie past.

Stel uw vraag via het contactformulier op onze website. Mail met info@zorgchaletopmaat.nl en/of stel uw vraag persoonlijk via 078-3021300.

De zorg woningen van Zorgchalet opmaat bouwen we geheel naar uw wens en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan zo maar zijn dat u ineens in de situatie komt waarin u een zorg woning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Enkele opties die kunnen worden verwerkt zijn:

  • Rolstoelvriendelijke ruimten
  • Beugels bij in de badkamer
  • Douche wc
  • Antislip gietvloer

Staat de door uw gewenste optie hier niet bij? Stel direct uw vraag via het contactformulier op onze website. Mail met info@zorgchaletopmaat.nl en/of stel uw vraag persoonlijk via 078-3021300.

Het proces om een zorg woning op uw terrein of in de tuin te realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. U plant een adviesgesprek in met onze medewerkers om achter de mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie. Iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per geval wat er gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Na het adviesgesprek maken wij een 3D ontwerp, zodat u van tevoren het eindresultaat visueel heeft. Na akkoord op de opdracht, gaan wij aan de slag met de bouw in onze productiehal. Natuurlijk hebben we van tevoren alles opgemeten en de wet- en regelgevingen gecontroleerd.

Voor de oplevering is er tijdig tussentijds overleg om de laatste ontwikkelingen door te geven en te laten controleren. Na oplevingen verzorgt zorgchaletopmaat.nl het transport, het takelen en het aansluiten. Daarna leveren wij het eindresultaat aan u op en is de zorg woning meteen gebruiksklaar.

De verwachting van een zorgwoning is voor iedereen anders. Sommige mensen maken gebruik van de woning om 24/7 voor iemand te zorgen, maar wel voldoende privacy over te houden. Andere willen alleen sporadisch contact. Wat de wensen en het gebruik van uw zorgwoning zijn is dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Natuurlijk realiseren wij iedere zorgwoning met een hoge kwaliteit materialen. Daarbij zorgen wij voor alle vereisten op het gebied van verwarming, isolatie, veiligheid en zorghulpmiddelen. Dit om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Het uitvoeren van mantelzorgtaken is immers al zwaar genoeg.

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te helpen zorgen we er altijd voor dat u een deskundig 3D ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorg woning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen past. Ook ziet u de indeling van de zorgwoning in de tuin. Hoeveel ruimte neemt het daadwerkelijk in? Hoe zijn de zichtlijnen van de tuin? In hoeverre past de geschetste stijl bij mij? Zijn er voldoende raampartijen? Hoe is het uitzicht? Allemaal vragen die middels een 3D ontwerp meteen worden weggenomen, zodat u verder kunt met het proces.

Bent u in de situatie gekomen waarin u snel een zorgwoning op maat nodig heeft?

Onze zorgwoning kunnen in slechts 8 werken al worden opgebouwd! De bouw vindt plaats in onze productiehal. Goed om te benoemen is dat deze bij de door uw gewenste locatie wordt afgeleverd, en al binnen één dag geplaatst is.

Uiteraard bent u van harte welkom om het proces met eigen ogen te komen bekijken! Wilt u de bouw van uw zorgwoning volgen? Maak van te voren een afspraak via info@zorgchaletopmaat.nl.

Voor praktische zorgwoning aan huis!

  • Sterk en goed frame als basis

  • Altijd heel goed geïsoleerd

  • Onderhoudsvrij

  • Stevige kozijnen met HR++ glas en veiligheid sloten

Plan een gratis afspraak in