Chalet mantelzorg

Wilt u een chalet mantelzorg laten bouwen (en op maat laten maken)? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Naast de uiterlijke kenmerken van uw zorgwoning dragen wij ook zorg voor een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken indien dit gewenst is.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

Bekijk onze chalets

Chalet mantelzorg laten maken? Wij zijn uw specialist!

Zorgchalet Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te kunnen helpen zorgen wij er altijd voor dat u een deskundig 3D-ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen en eisen past. Daarnaast heeft u ook gelijk de indeling van de zorgwoning in de tuin visueel voor u.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een chalet mantelzorg óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!