Chaletbouwers

Bent u op zoek naar de beste chaletbouwers in regio Zuid-Holland? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Zorgchalet Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de beste chaletbouwers? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze chalets

Chaletbouwers gezocht? Wij staan graag voor u klaar!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Als uitgangspunten voor het ontwerp staan bij ons geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Neem contact op!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar de beste chaletbouwers (in regio Zuid-Holland)? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers denken graag met u mee!