Huis in tuin mantelzorg

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een huis in tuin mantelzorg? Wij, van Zorgchalet Opmaat, zoeken graag naar een passende oplossing voor u! Een medewerker van Zorgchalet Opmaat begeleidt u tijdens het proces en zal u passend adviseren. Gezamenlijk kunnen wij tot een ontwerp komen, die toegankelijk, prettig en praktisch is. U heeft zelfs de keuze om een 3D-ontwerp te laten realiseren, zodat u écht kunt ervaren hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Via huis in tuin mantelzorg verlenen? Wij denken met u mee!

Zoekt u naar een specialist die u verder kan helpen met een mantelzorgwoning in uw tuin? Dan bekijken we graag de mogelijkheden met u. In sommige gevallen zijn er aanvullende werkzaamheden nodig om het terrein bouw klaar te maken voor uw mantelzorgwoning. Wij zullen u hierbij altijd passend adviseren. Van tevoren wordt alles ter plekke nauwkeurig opgemeten, zodat er geen bouwfouten kunnen ontstaan. Daarnaast heeft u tijdens het proces ook altijd een vast contactpersoon waarmee u snel kunt schakelen.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de realisatie van huis in tuin mantelzorg? Maak direct (en gratis) een afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en kunnen eventuele vraagstukken voor u oplossen. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!