Kosten mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar meer informatie over de kosten mantelzorgwoning? Wij, van Zorgchalet Opmaat, kijken graag op maat met u mee! Onze medewerkers bouwen voor diverse doelgroepen een zorgchalet op maat. De kosten hiervoor verschillen, door de eindeloze mogelijkheden, dan ook behoorlijk. Tijdens het proces zal onze specialist u passend adviseren. Gezamenlijk kunnen wij tot een ontwerp komen, die toegankelijk, prettig en praktisch is. U heeft zelfs de keuze om een 3D-ontwerp te laten realiseren, zodat u écht kunt ervaren hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of chalets? Twijfel niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Kosten mantelzorgwoning berekenen? Neem contact op!

Bij ons staan geen basismodellen, maar juist de wensen van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Naast de uiterlijke kenmerken van uw zorgwoning dragen wij ook zorg voor een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken indien dit gewenst is.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Meer weten?

Benieuwd geworden naar onze kosten mantelzorgwoning bouwen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!