Luxe mantelzorgwoning

Op zoek naar een praktische, maar ook luxe mantelzorgwoning? Wij, van Zorgchalet Opmaat, kunnen u direct verder helpen! Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe, moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin de afgelopen jaren hebben kunnen specialiseren.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u inzichtelijk kunnen maken. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Bekijk onze chalets

Luxe mantelzorgwoning bouwen? Wij helpen u verder!

Het proces om een zorgchalet op uw terrein (óf in de tuin) te realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. U plant een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per klant wat er precies gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de luxe mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Kom langs!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een luxe mantelzorgwoning óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers. Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw gewenste situatie. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!