Mantelzorg chalet kopen

Wilt u een kwalitatieve mantelzorg chalet kopen (en deze eventueel op uw eigen grond laten plaatsen)? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! De zorgchalets worden in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee gegarandeerd voorkomen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Laat ons direct een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u visueel en inzichtelijk kunnen maken.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg chalet kopen? Wij helpen u persoonlijk verder!

Zorgchalet Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal. Zo krijgt u een beter beeld bij onze persoonlijke en duurzame werkwijze tijdens het produceren.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg chalet kopen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.