Mantelzorg chalet te koop

Zoekt u naar een bedrijf met een mantelzorg chalet te koop? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgwoning in uw tuin.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Bekijk onze chalets

Mantelzorg chalet te koop? Wij bieden u allerlei mogelijkheden!

Wilt u het mogelijk maken om op een bepaalde plek op uw terrein een mantelzorg chalet te realiseren? Dan bekijken we graag met u samen de mogelijkheden. In sommige gevallen zijn er aanvullende werkzaamheden nodig om het terrein bouw klaar te maken voor uw mantelzorgwoning. Wij zullen u hierbij altijd passend adviseren. Van tevoren wordt alles ter plekke nauwkeurig opgemeten, zodat er geen bouwfouten kunnen ontstaan. Daarnaast heeft u tijdens het proces ook altijd een vast contactpersoon waarmee u snel kunt schakelen.

Onze specialisten beschikken bovendien ook over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de mantelzorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorg chalet te koop óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak dan vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze medewerkers! Zij kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.