Mantelzorgunit kopen

Wilt u een kwalitatieve mantelzorgunit kopen? Zorgchalet Opmaat kan u van A tot Z verder helpen! Onze specialisten bouwen een mantelzorgunit geheel op maat en regelen het transport naar de gewenste locatie. Tijdens het traject kijken wij altijd eerst naar de gewenste zorgopties: wat heeft u precies nodig? Vervolgens maken wij, op basis van uw wensen, een indeling voor de mantelzorgunit, zodat u een beter beeld krijgt bij het eindresultaat.

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een mantelzorgunit kopen? Maak direct een gratis afspraak met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze chalets

Mantelzorgunit kopen? Wij zijn uw ervaren partner!

Natuurlijk begrijpen wij dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een mantelzorgunit in uw tuin.

De zorgunits worden in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee gegarandeerd voorkomen.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Benieuwd geworden?

Gebruik maken van onze diensten voor uw zoektocht naar een mantelzorgunit kopen? Wacht niet en laat ons een 3D-ontwerp maken o.b.v. uw wensen en de mogelijkheden in uw omgeving. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers kijken graag op maat met u mee. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!