Mantelzorgwoningen prijzen

Op zoek naar mantelzorgwoningen prijzen? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! De inzet van zorgwoningen gebeurt steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt; zo ook met 24/7-zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing kan bieden. Zo kunt u namelijk snel en goede zorg leveren aan uw dierbare(n).

Benieuwd naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Maak een afspraak en laat een 3D-ontwerp maken, zodat wij de mogelijkheden voor u inzichtelijk kunnen maken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Bekijk onze chalets

Mantelzorgwoningen prijzen? Wij vertellen u meer!

Wij zijn ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren. Onze zorgchalets worden gemaakt op basis van drie diverse factoren: uw wensen, de mogelijkheden in de omgeving én onze standaard kwaliteitsnormen.

Wij maken uw chalet precies zoals u het wilt en blijven daarbij altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitgangspunten van onszelf. Denk hierbij aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en de hoge isolatiewaarde van onze chalets.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar mantelzorgwoningen prijzen? Maak een gratis afspraak met een van onze specialisten, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden. Op basis van kennis en ervaring adviseren zij u op de best-mogelijke manier. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!