Prijs mantelzorgwoning

Een prijs mantelzorgwoning aanvragen bij een ervaren en specialistische partij? Dan bent u bij Zorgchalet Opmaat zeker aan het juiste adres! Onze organisatie is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Een combinatie van kennis en ervaring vanuit beide partijen heeft uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept doen ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin verder hebben kunnen specialiseren.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

Bekijk onze chalets

Prijs mantelzorgwoning berekenen? Wij doen het!

Wij maken geen gebruik van basismodellen, maar zetten juist de wensen (en eisen) van onze klanten centraal. Of het nu gaat om de vorm, het type dak, het comfort of de stijl van uw chalet; wij maken uw chalet precies zoals u het wilt. Ondanks de eindeloze mogelijkheden blijven we wél altijd trouw aan een aantal kwalitatieve uitganspunten van onszelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sterk chassis waar het chalet op wordt gebouwd en een hoge isolatiewaarde van onze chalets.

Buiten de uiterlijke en bouwtechnische kenmerken van uw zorgwoning regelen wij ook een fijne indeling van uw mantelzorgwoning. Dat is natuurlijk inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antislip vloer, zonwering en veiligheid beugels bij de wc en douche. Daarnaast kunnen wij de zorgwoning ook rolstoelvriendelijk maken (indien dit natuurlijk gewenst is).

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Kom in contact!

Meer weten over de gemiddelde prijs mantelzorgwoning bij ons? Óf heeft u nog enkele andere vragen? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen! Onze medewerkers kijken graag met u mee naar een passende oplossing voor uw vraagstuk.