Prijzen mantelzorgwoningen

Zoekt u meer informatie over de gemiddelde prijzen mantelzorgwoningen? Wij, van Zorgchalet Opmaat, kunnen u verder helpen! Het is begrijpelijk dat u in een situatie terecht kunt komen waarbij u op korte termijn mantelzorg aan dierbare(n) moet verlenen. Vanuit onze eigen productiehal kunnen wij daarom al binnen acht weken een mantelzorg chalet realiseren. Goed geïsoleerd en duurzaam geproduceerd.

Meer inzicht krijgen in onze tarieven voor de bouw van een mantelzorgwoning? Twijfel dan niet om even een afspraak met een van onze specialisten te maken. Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en uw specifieke wensen.

Bekijk onze chalets

Prijzen mantelzorgwoningen? Kom direct in contact!

Wij produceren onze chalets op basis van drie factoren: uw wensen, de mogelijkheden in de omgeving én onze standaard kwaliteitsnormen. Bij het laatste aspect kunt u bijvoorbeeld denken aan een sterke chassis en een hoge isolatiewaarde. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de basis van mantelzorg aan uw dierbare(n) in ieder geval goed is.

Zorgchalet Opmaat is van A tot Z bij het proces betrokken. Van 3D-ontwerp tot aan het transport en de plaatsing van uw chalet. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en daarom tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw mantelzorgwoning? Geen probleem! Kom gerust even langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Onduidelijkheden?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze prijzen mantelzorgwoningen óf kunnen wij u misschien ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Zij zorgen ervoor dat uw vraagstuk passend wordt opgelost. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!