Zorgchalet kopen

Wilt u een op-maat-gemaakte zorgchalet kopen? Wij, van Zorgchalet Opmaat, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Het proces om een zorgchalet op uw terrein (óf in de tuin) te realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. U plant een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per geval wat er gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan direct (en vrijblijvend) een gratis afspraak met een van onze specialisten in, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken.

Bekijk onze chalets

Zorgchalet kopen? Wij denken met u mee!

Na het adviesgesprek maken wij een 3D-ontwerp, zodat u van tevoren het eindresultaat visueel heeft. Na akkoord op de opdracht gaan wij direct aan de slag met de bouw in onze productiehal. Natuurlijk hebben wij van tevoren alles opgemeten en de wet- en regelgevingen gecontroleerd. Voor de oplevering is er tijdig tussentijds overleg om de laatste ontwikkelingen door te geven en te laten controleren. Wanneer het chalet uiteindelijk klaar is verzorgen wij het transport, het takelen en het aansluiten, zodat de zorgwoning direct gebruiksklaar is.

Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij het realiseren van een zorgwoning spoed heeft. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een zorgchalet kopen óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!