Zorgwoning bouwen in tuin

Gepersonaliseerde zorgwoning bouwen in tuin? Onze specialisten kunnen het voor u regelen! Het proces is bij Zorgchalet Opmaat eigenlijk best eenvoudig. U plant een adviesgesprek in met een van onze medewerkers om achter de verschillende mogelijkheden te komen. Wij geven u hierbij specifieke uitleg voor uw situatie; iedere zorgwoning is natuurlijk anders. Daarom kijken we per klant wat er precies gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan de verschillende stijlen, dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gewenste situatie? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie. Zij kijken graag op maat met u mee.

Bekijk onze chalets

Zorgwoning bouwen in tuin? Productie, transport en plaatsing!

Zorgchalet Opmaat is ontstaan door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beide partijen te combineren is er uiteindelijk een nieuw klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe, moderne zorgwoningen heeft ervoor gezorgd dat wij ons hierin de afgelopen jaren hebben kunnen specialiseren.

Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis op het gebied van wet- en regelgeving. Wij onderzoeken of de zorgwoning op de gewenste plek mag worden gerealiseerd. Daarvoor is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning bij uw gemeente aan te vragen. Wij staan u bij in het proces van A tot Z en helpen u waar nodig.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een zorgwoning bouwen in tuin óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!