Zorgwoning in tuin

Als u op zoek bent naar een professionele chaletbouwer voor een zorgwoning in tuin, dan bent u bij Zorgchalet Opmaat helemaal aan het juiste adres! Wij begrijpen dat u plotseling in een situatie kunt komen, waarbij u zo snel mogelijk een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Dat is dan ook de reden dat wij al binnen 8 weken een zorgwoning op maat kunnen opleveren in de directe omgeving van uw huis. Een goed (en veelvoorkomend) voorbeeld hiervan is een zorgwoning in uw tuin.

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een op-maat-gemaakte zorgwoning? Maak dan een gratis afspraak met een van onze specialisten, zodat zij persoonlijk met u mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Bekijk onze chalets

Zorgwoning in tuin laten plaatsen? Wij realiseren het!

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te kunnen helpen zorgen wij er altijd voor dat u een deskundig 3D-ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen en eisen past. Daarnaast heeft u ook gelijk de indeling van de zorgwoning in de tuin visueel voor u.

Nadat de zorgchalet volledig klaar staat in onze productiehal kan deze direct getransporteerd te worden. Wij vervoeren de chalet voor u naar de plaats van bestemming. Dit doet Chaletbouw Opmaat in samenwerking met een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Er wordt vooraf gekeken of de weg naar de bestemming belemmeringen heeft en of er bij het plaatsen een hijskraan nodig is, zodat er op het moment van plaatsen geen verrassingen meer zijn.

De gewenste zorgwoning, geheel op maat gemaakt

Uw zorgwoning wordt geleverd inclusief alle gewenste aanpassingen die uw wooncomfort en zelfstandigheid vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Gietvloer (antislip)

  • Beugels bij wc en douche

  • Wc op hoogte of verlengd

  • Rolstoelvriendelijk

  • Douche wc

  • Douche zitje

  • Ruime doucheruimte waar hulp mogelijk is

Plan eens een gratis afspraak in

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het proces voor een zorgwoning in tuin óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Zorgchalet Opmaat!