Comfortabel, dichtbij en
geheel in eigen stijl

Wij helpen u graag verder!

Productiehal

De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen.

Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer!

Wilt u tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal:

Onze productiehal

3D-Ontwerp

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te helpen zorgen we er altijd voor dat u een deskundig 3D ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen past. Ook ziet u de indeling van de zorgwoning in de tuin.

Naast de uiterlijke kenmerken van uw zorgwoning, dragen wij ook zorg voor een fijne indeling van uw mantelzorgwoning, inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Denk daarbij aan antislip vloer, zonwering, veiligheid, beugels bij wc en douche en maken wij de zorgwoning rolstoelvriendelijk indien gewenst.

3D ontwerp