Over ons

Zorgchalet Opmaat is ontstaat door de fusie van een aannemersbedrijf en een retailer. Door de kennis van beiden partijen te combineren is een klantvriendelijk concept ontstaan. De groeiende vraag naar luxe en moderne zorgwoningen heeft dit doen ontstaan.

zorgwoningen worden steeds vaker voor verschillende doelgroepen gebruikt, zo ook met 24/7 zorg. Voor veel mantelzorgers is er geen plek in huis, waardoor een mantelzorgwoning aangrenzend aan het huis een perfecte oplossing biedt. Hier kunt u de beste zorg leveren aan uw dierbare(n). En levert u de zorg die voldoet aan de eisen van vandaag. Het kan zo maar zijn dat u ineens in de situatie komt waarin u een zorgwoning nodig heeft voor uzelf of een familielid. Wij kunnen dan ook al binnen 8 weken een zorgwoning op maat opleveren!

Meer weten? Plan een gratis afspraak

Kwaliteit boven alles

Wij bouwen een mantelzorgwoning geheel op maat. Wanneer we aan de slag gaan met uw mantelzorgwoning, kijken we allereerst naar de gewenste zorgopties. wat heeft u nodig? Ten tweede is de gewenste stijl van de zorgwoning ook erg belangrijk. Wilt u dat deze modern, landelijk of in Lodgestijl wordt opgebouwd? Natuurlijk zorgen we er in alle gevallen voor dat de nieuwe zorgwoning volledig bij de huidige bebouwing past. Alles mogelijk op het gebied van dakvormen, buitenafwerking, raamformaten en bouwformaten.

Een medewerker van Zorgchalet Opmaat begeleidt u tijdens het proces en zal u passend adviseren. Samen komen we tot een ontwerp die toegankelijk en prettig is. U heeft zelfs de keuze om een 3D ontwerp te laten realiseren. Dan ziet u pas écht hoe uw nieuwe zorgwoning eruit komt te zien. Een 3D ontwerp is heel prettig, wanneer u graag van tevoren het eindresultaat wilt zien. U weet dan precies wat er gerealiseerd gaat worden. U ontvangt tijdens het proces natuurlijk tussentijds advies en hulp in onze showroom of aan huis.

Productiehal

De zorgwoning wordt in onze productiehal in Dordrecht onder de beste condities opgebouwd. Hier hebben onze vakmensen namelijk geen last van weersinvloeden. Lekkages, hevige sneeuw of te warme bouwcondities worden daarmee voorkomen.

Onze productiehal is gelegen in Dordrecht, nabij alle belangrijke knooppunten (N3, A15 en A16) én is ook goed te bereiken via het openbaar vervoer!

Wilt u tussendoor een kijkje komen nemen naar de voortgang van uw zorgwoning? Dit moedigen wij alleen maar aan! Kom vooral langs en plan een afspraak in voor een rondleiding in onze productiehal:

Onze productiehal

3D-Ontwerp

Om u in het proces zo goed mogelijk verder te helpen zorgen we er altijd voor dat u een deskundig 3D ontwerp van ons ontvangt. Dat helpt u namelijk bij het plannen van de ideale zorgwoning. U heeft meteen het eindresultaat visueel en ziet meteen of dit bij uw wensen past. Ook ziet u de indeling van de zorgwoning in de tuin.

Naast de uiterlijke kenmerken van uw zorgwoning, dragen wij ook zorg voor een fijne indeling van uw mantelzorgwoning, inclusief alle benodigde zorgmiddelen. Denk daarbij aan antislip vloer, zonwering, veiligheid, beugels bij wc en douche en maken wij de zorgwoning rolstoelvriendelijk indien gewenst.

3D ontwerp